Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem i solą. Dodawać po jednym jajku i ucierać. Dodać ajerkoniak mąkę z proszkiem i dobrze wymieszać. Na końcu dodać drobno pokrojone krówki. Formę wysmarować i wysypać tartą bułką, piec około 45 min w 160 st. Sprawdzić patyczkiem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    musi być apetyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    na pewno będzie smaczna
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Extra :D:D:D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !