Sposób przygotowania

mieso pokroj na plastryi otlucz na cienkie plasterki.marchewke pokroj w paski tak samo ogorka.cebule drobno posiekaj.na plastrze uloz plasterek boczku na nim pasek marchewki i ogorka posyp cebula.zwin ciasno i obwiaz nitka.obtocz w mace i zrumien na rozgrzanym oleju.uloz w rondelku zalwj wrzatkiem i dodaj caly zabek czosnku .dus pod przykryciem 50 minut ,az mieso bedzie miekkie. podawaj z kasza grycana polane wytworzonym sosem z dodatkiem ulubionej sorowki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    nie przeczytałas dokladnie regulaminu? ze tu sie wstawia swoje zdjecie a nie skany z gazet! widac fakture papieru!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !