Sposób przygotowania

Pomidory, cebulę i ser Graviera kroimy w kostkę, dodajemy kukurydzę i oliwki.

Dodajemy tuńczyka delikatnie wyjmując go z puszki aby nie rozpadł się na małe kawałki.

Składniki delikatnie mieszamy, solidnie polewamy oliwą z oliwek, posypujemy pieprzem i oregano.

Grecką Gravierę można zastąpić innym twardym serem o intensywnym smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    kolorowe i pyszne
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo fajna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczna i kolorowa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Musi być smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Smaczna taka sałatka.
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ciekawe połączenie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !