Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowana Rybka ( Filet Z Mintaja)

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

2 płaty ryby
mąka
jajko 1
Bułka tarta klasyczna Prymat
oliwa
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowana Rybka ( Filet Z Mintaja)

Płaty rybne myjemy.Osuszamy .Panierujemy w przyprawach następnie w mące,jajku oraz bułce tartej.Na patelni rozgrzewamy oliwe i zmażymy na złoty kolor:) Podajemy z ziemniaczkami z wody:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak