Sposób przygotowania

Warzywa pokrój na grube talarki, włóż do wrzątku i gotuj ok 20 min. Pod koniec gotowania dodaj oliwę. Warzywa zmiksuj z częścią wywaru, a następnie połącz z resztą wywaru. Dodaj kleik ryżowy i ponownie zagotuj.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    tomcio

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    też takie zupki robiłam;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajna sprawa dla dzieciaka :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    Prościutka
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka52

    znam tą zupę bardzo dobrze też robiłam mojej córce

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !