Sposób przygotowania

Udka ugotować.Można wykorzystać mięso, które zostało z rosołu.Podzielić na cząstki.Ogórki zetrzeć na cieniutkie plasterki.Papryki umyć, wypestkować, pokroić w drobną kostkę.Doprawić.Delikatnie wymieszać z majonezem.Posypać natką.
Smacznego:)

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    szybko i smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    uwielbiam sałatki, a ta w szczególności jest smakowita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !