Sposób przygotowania

Szpinak drobno pokrój, czosnek i cebulę posiekaj, ser rozkrusz. Makaron ugotuj w osolonej wodzie. Na rozgrzanym maśle zeszklij cebulę i czosnek. Dodaj szpinak dopraw solą i pieprzem. Duś ok 2 min. Do szpinaku wlej śmietankę, dodaj ser i orzeszki pinii. Kiedy sos zgęstnieje, zestaw go z ognia. Makaron przemieszaj z masłem i wyłóż na talerze. Polej sosem i podawaj.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Matik

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi byc super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Brzmi intrygująco...ten ser pleśniowy...Uwielbiam! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !