Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa rybna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda 1 1/5 szkl
karp 10 dag
seler 1 szt
marchew 1 szt
cebula 1 szt
pietruszka
masło 3 gram
żółtko jajek 1 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: zupa rybna

Do naczynia z zimną wodą włożyć pokrojoną w kostkę marchew, cebulę i posiekaną pietruszkę, rybę, liść laurowy prymat i zarumienioną na patelni wcześniej cebulę. Po ugotowaniu należy odcedzić wywar, przyprawić solą, masłem i żółtkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 26.04.2012 20:10
super
Roman5 13.10.2010 05:11
może kiedyś zrobie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak