Sposób przygotowania

Masło mieszamy z sokiem z cytryny i pietruszką. Pietruszka musi być posiekana bez łodyg, które wyrzucamy. Bierzemy 4 małe arkusze papieru do pieczenia aby się ryba zmieściła i rozsmarowujemy nimi nasz sos i zwinięte wkładamy do lodówki na godzinę.

Filety smarujemy oliwą i posypujemy pieprzem i smażymy na średnim ogniu do 10 minut po 5 minut każda stronę. Następnie dajemy je na półmisek, wyjmujemy nasze masło na papierze z lodówki, zdejmujemy papier i kładziemy takie plastry na rybce, ale przed samym podaniem bo się roztopi. Smacznego ;)

Sola musi być nie mrożona, lub rozmrożona odpowiednio wcześniej!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    ciekawe:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    musi byc pyszna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !