Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać ze skorupek, pokroić na mniejsze kawałki. Cebulę obrać, pokroić. Jajka, cebulę, bryndzę i natkę przełożyć go pojemnika blendera i zmiksować dodając śmietanę lub majonez, doprawić pieprzem - solą nie trzeba bo bryndza jest słona. Najlepiej smakuje ze świeżym, ciemnym chlebem i pomidorem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam brynzę i sądzę, że w takiej paście będzie także znakomita :).
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszna pasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    co to jest bryndza
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bryndza to ser z mleka owczego - kruszy się gotowy bundz i odstawia żeby dojrzał i powstaje właśnie bryndza - jest słona, konsystencja do smarowania w sklepach można kupić w niedużych opakowaniach, ale zwykle jest sprzedawana taka z mleka mieszanego albo samego krowiego
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    dobry pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !