Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z szynki - wielkanocne

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 2 szt
cebula czerwona 1 szt
ogórek konserwowy Smak 2 szt
papryka 0,5 szt
chrzan śmietankowy 1 łyżka
majonez 1 łyżka
szynka gotowana 4 (duże plastry)

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z szynki - wielkanocne

1. Jaja na twardo, cebulę, ogórek konserwowy i paprykę posiekać w drobna kosteczkę.
2. Wymieszać z chrzanem i majonezem.
3. Rozłożyć farsz na plastrach szyneczki, zawinąć roladę.
4. Przewiązać szczypiorem,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 16.11.2011 13:49
rzeczywiście mix smaków wielkanocnych :)
swic 09.09.2010 08:54
uwielbiam świąteczne smaki
Zofia12 08.09.2010 11:43
doskonałe danie na śniadanie wielkanocne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak