Sposób przygotowania

Truskawki opłukać, oderwać szypułki a owoce pokroić na ćwiartki. Posypać cukrem i skropić octem balsamicznym, odstawić na 15-30 min.. Czekoladę połamać na kawałeczki, rozpuścić w miseczce ustawionej nad parą albo w mikrofali. Orzechy przebrać. W pucharkach układać warstwami truskawki i lody, polać czekoladą i posypać pokruszonymi orzechami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    mniam,,,
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    mniam ale narobiłaś mi smaka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Te orzechy to kropka nad i :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Zachęcający deser lodowy na szybko, muszę spróbować truskawek z cukrem i z octem balsamicznym.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !