Sposób przygotowania

Mięso, buraczki w skórkach i fasolę ugotować. Mięso wyjąć z rosołu, odłączyć z kości i pokroić w kostkę. Rosół podgrzać dodać Jerzyny z rosołu pokrojone w paski, buraczki pokrojone w paski uprzednio obrane oraz fasolkę- zagotować. Doprawić do smaku solą i cukrem. Chwilę pogotować, podprowadzić zupę mlekiem i śmietaną, zagotować dodać pomidory lekko poduszone.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    porządny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !