Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane jaja

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

8 jajek ugotowanych na twardo
1 filet śledziowy bardzo drobno pokrojony
1 łyzka majonezu.
natka pietruszki
sól
pieprz
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane jaja

Ugotowane jaja obrać ze skorupek, w dłuż przekroić na pół-wyjąć żółtka. wyjęte żółtka połączyć z solą, pieprzem, śledziem, olejem, majonezem- tak przygotowany farsz nałożyć w dołki po wyjętych żółtkach. Na wierzchu posypać drobno posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smile 07.01.2012 20:52
goood
ilka_86 24.03.2011 09:37
fajne te jajka:)
danusia19671 31.10.2010 11:17
Pycha
berys18 27.09.2010 10:00
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak