Sposób przygotowania

Ogonki śliwek obciąć do połowy, owoce umyć i ponakłuwać, by nie pękały w czasie gotowania. Pół litra octu zagotować z ćwiercią kg cukru, dodając cynamon i goździki. Śliwki wrzucić do wrzątku i raz zagotować. Po ostudzeniu, trzymać w słoikach w chłodnym miejscu. Śliwek tak przygotowanych nie należy dawać dzieciom do jedzenia.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pychota
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    nikusonka

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Pyszne do drugiego dania:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !