Sposób przygotowania

Filety opanierować i opiec. Cebule pokroić w ósemke i udusić na niepełnej szklance oleju, dodać koncentrat pomidorowy, zagotować.
Wywar: z 1/3 szklanki octu, 3 szklankami wody, 4 liścmi laurowymi, zielem angielskim, kostka rosołową, dodać sól, cukier, vegete do smaku. Po ostudzeniu (zimne) połączyć z cebulą. Układać ryby w półmisku i zalać zalewą. Układać warstwami (warstwa ryb, warstwa zalewy).
Zrobić kilka dni wcześniej wtedy lepiej sie zamarynuje.
Przechowywać w chłodnym miejscu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowita rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowita rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !