Sposób przygotowania

Gotować mięso, dodać marchew i ziele+liść i szcypte majeranku. Dodać kwas z kapusty, przyprawić solą lub warzywkiem. Zaciągnąć śmietaną lub mlekiem z mąką. Podawać z ziemniakami gotowanymi w mundurkach, kluchami na pyrach lub makaronem.
Gdy będzie mało kwaśne dodać kwasku cytrynowego lu octu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Hmmmm uwielbiam:) Jedna z moich ulubionych zup. A mam ich 3 - wszystkie na jednym, równym stopniu, heh.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !