Sposób przygotowania

Żołądki ugotować, aż zmiękną, pokroić na mniejsze kawałki, podsmażyć na margarynie z groszkiem i marchewką. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    żołądki i serca drobiowe są pyszne w gulaszu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Na zdjęciu gulasz z żołądków z dodatkiem kukurydzy.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    super
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię żołądki drobiowe i często robię . Spróbuję teraz po twojemu ,bo ja najczęścięj robiłam w sosie słodko-kwasnym.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Na szybko, ale smacznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !