Sposób przygotowania

W rondelku roztopić masło, dodać mąkę i mieszać i podgrzewać powoli przez 2 minuty. Następnie wlać bulion i zamieszać. Gotować na małym ogniu przez 30 minut aż sos zrobi się całkiem gęsty.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    wypróbuję
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    prosty przepis, wart wypróbowania.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    trzeba wypróbowac:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    prosty i dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !