Sposób przygotowania

Galaretki truskawkowe rozpuszczmy w goracej wodzie(na dwie dajemy 200ml wody mniej niz w przepisie na opakowaniu).Truskawki kroimy w plasterki,kilka truskawek odkladamy do dekoracji.Truskawki ukladamy na dnie pojemnika lub naczynia zaroodpornego,na nie ukladamy gofry i zalewamy galaretka truskawkowa,wstawiamy do lodowki do stezenia..Galaretke pomaranczowa rozrabiamy tak jak truskawkowa,wlewamy ja na gofry,na kazdego gofra ukladamy jedna myszke i zostawiamy do stezenia.Gotowe kroimy w porcje ,dekorujemy bita smietana i truskawkami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ale jestem matołek! długo zastanawiałam się o co chodzi z tą myszką!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Anula1

    Ale mnie rozbawilas:):):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    banditka

    ;) super nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !