Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, paprykę w paseczki. Mięso udusić w głębokim rondelku. Udusić pokrojone grzyby i dodać je do mięsa. Do rondelka wlać trochę wody (nie więcej niż 3/4 szklanki), dodać paprykę, musztardę, koncentrat pomidorowy oraz listki tymianku. Kilka listków odłożyć do dekoracji. Całość dusić ok. 20 minut na małym ogniu. Pod koniec dodać jogurt. Gulasz podawać z makaronem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na pewno wyśmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !