Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z polędwicy bosmańskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek homogenizowany 1 opakowanie
śmietana 1 łyżka
Szczypiorek cienki 1 pęczek
zielona sałata
rzeżucha
sól, pieprz do smaku
polędwica 20 plastry (rybna wędzona)

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z polędwicy bosmańskiej

Ser wymieszać ze śmietaną, doprawić solą, pieprzem, dodać posiekany szczypiorek. Plastry polędwicy rybnej uformować w tulejki, napełnić serem, przystroić z wierzchu rzeżuchą. Układać na półmisku wyścielonym liśćmi sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 11.08.2011 09:36
smaczne
pegaz 27.11.2010 20:25
ciekawe
pegaz 27.11.2010 20:25
ciekawe
Margo1 08.09.2010 09:16
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak