Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kokos gotowany do przełożenia tortu

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kokos 0,5 kg
białko 15 szt
cukier 0,9 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Kokos gotowany do przełożenia tortu

Ubić białka, dodać cukier i kokos. Gotować garnek, w garnku około 70 min. Po wychłodnięciu przekładamy tort na konto jednego biszkoptu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 25.02.2013 09:17
mniam mniam
misia53 25.07.2012 22:31
To dla mnie coś nowego
Krystyna32 20.05.2012 09:41
super
SyMiki 07.11.2011 09:14
pyszny
Justyna Jussstiii 06.08.2011 08:59
super
Margo1 08.09.2010 17:53
ciekawe...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak