Sposób przygotowania

Drożdże wymieszać z wodą i cukrem zostawić do wyrośnięcia. Margarynę posiekać z mąką dodać drożdże zagnieść odstawić do poruszania. Wykrawać kwadraty nadziać dżemem i zwinąć na trójkąt. Piec 15 min w 160 st.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszności,lubie takie rożki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Drożdzowe są najlepsze
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne,lubię takie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    O! jak ja dawno ich nie robiłam.....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !