Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem dodając żółtka, dodać mąkę z proszkiem i śmietanę. Białka ubić odłożyć 4 łyżki resztę dodać do ciasta i delikatnie wymiesza. Ciasto wylać do tortownicy, poukładać śliwki bez pestek skórką do dołu. Do odłożonej piany dodać cukier i ubić. Posmarować po wierzchu upieczone ciasto. Piec 30 min w 160 st. Sprawdzić patykiem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    takiego gotowca to bym zjadła
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Pusia

    smaczniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !