Sposób przygotowania

Kalafior umyć, zetrzeć na tarce i grubych oczkach, tak samo zetrzeć obranego ze skórki ogórka. Na koniec dodać posiekany koperek. Przyprawić majonezem, śmietan, solą i pieprzem. Przed podaniem schłodzić

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Warto spróbować takiej sałatki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    jadłam, mimo początkowej niechęci zachwyciła wszystkich smakiem!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja bez koperku poproszę:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    jadłam ,bardzo dobra.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    prosta i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    napewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !