Sposób przygotowania

Peklowaną golonkę gotować zagotować, po godzinie dołożyć do garnka kapustę kiszoną i gotować razem do miękkości. Podawać z musztardą:)

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    uwielbiam każdą,mniam,mniam :-) + piweczko do tego hihi <zimne> ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    mniam smaczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,zjadłoby sie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !