Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CZERWONA KAPUSTA

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1 główka czerwonej kapusty
2 cebule
20-30dag wędzonego boczku
cytryna
Kwas cytrynowy Prymat
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: CZERWONA KAPUSTA

KAPUSTĘ POSZATKOWAĆ,UGOTOWAĆ W OSOLONEJ WODZIE Z DODATKIEM ODROBINY KWASKU CYTRYNOWEGO,ODLAĆ WODĘ I SKROPIĆ SOKIEM Z CYTRYNY.BOCZEK POKROIĆ W BARDZO DROBNĄ KOSTKĘ I SMAŻYĆ NA PATELNI.GDY BĘDZIE PODSMAŻONY,DODAĆ DROBNO POKROJONĄ CEBULĘ I DALEJ RAZEM SMAŻYĆ.DODAĆ DO KAPUSTY,DOBRZE WYMIESZAĆ.DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM I CUKREM DO SMAKU.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak