Sposób przygotowania

Cebulę podsmażamy na oleju, kabaczka obieramy ze skórki kroimy w kostkę, dorzucamy do cebuli i smażymy do miękkości (można podlać bulionem) dodajemy pomidory pokrojone w kostkę (bez skórki). Piersi kroimy w kostkę wrzucamy na patelnię (bez tłuszczu) smażymy chwilę, całą torebkę przyprawy rozrabiamy w 1/2 szkl. wody i dolewamy do piersi. Smażymy dotąd aż wszystko wsiąknie.
Do miękkiego kabaczka dodajemy piersi, 2 łyżki koncentratu, kilka ziarenek ziela i 1 liść laurowy, sól, pieprz do smaku (można też dodać ostrą paprykę).

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !