Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piegus

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 8
margaryna 1,5 kostki
cukier 1,5 szkl
mąka 1,5 szkl
proszek do pieczenia 3 łyżeczki
ocet 1,5 łyżeczki
bakalie 0,5 szkl
mak 0,5 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: piegus

Margaryne utrzeć z cukrem dodać żółtka ucierajac dodać mak i następnie dodać resztę składników. Na koniec sztywno ubita piane, piec około 45minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak