Sposób przygotowania

1. upiec biszkopt.

2. placek kokosowy: ubić białka dodać cukier i ubijać , wsypać wiórka i mąkę i delikatnie wymieszać i upiec na złoty kolor

3. galaretka: ugotować galaretki w trzech szklankach wody do gorącej galaretki wsypać pokrojone drobno ananasy.

4. masa ananasowa: 2 szklanki soku z ananasów, ugotować na tym budyń , dodając cukier, wystudzić , utrzeć masło z margaryną do białości dodawać po łyżce zimnego budyniu, utrzeć. dać biszkopt na to masę ananasową na masę krzepnącą galaretkę , przełożyć plackiem kokosowym

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ciasto na medal.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    takie słodziutkie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalka1

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Robisz przepiękne ciasta :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    rewelacja:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne ciacho
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    jak zawsze piekne i smakowite ciasto :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    apetyczne i egzotyczne ciasto
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetnie wygląda to ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    znakomita pyszotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !