Sposób przygotowania

ananasy odsączyć z zalewy , mleko wlać do miseczki dodać cukier, jajko, mąkę i proszek do pieczenia, dokładnie wymieszać , ciasto ma być gęste jak na naleśniki. każdy krążek ananasa zamoczyć z obu stron w cieście i kłaść na rozgrzany olej, upiec z obu stron na złoty kolor, kłaść na ręcznik papierowy aby odsączył się olej. ułożyć na tależu i udekorować bitą śmietaną i owocami

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Rewelacja świetnie wygląda i chyba też tak smakuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre na słodki obiad, lub podwieczorek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    emilia11

    smakowicie wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super!
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    swietne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    ładnie się prezentuje
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo smaczne , ładnie podane..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !