Sposób przygotowania

Kokilki smarujemy masłem. Na dnie każdej układamy plasterek sera camembert ( można go porwać na mniejsze kawałki) i kilka cieniutkich plasterków czosnku a następnie wbijamy jajko.

Na wierzchu ponownie układamy plaster sera i czosnku oraz pokrojoną papryczkę chilli. Posypujemy solą i świeżo mielonym pieprzem.

Zapiekamy w kąpieli wodnej ok. 10 minut w piekarniku nagrzanym do 160º C (czas zapiekania zależy od piekarnika, żółtka powinny być płynne).

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pyszności:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    musi byc pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    fajnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    rewelacja :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !