Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smazona kania

4.0
(22)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kania

Przepis i sposób przygotowania na: smazona kania

Kanie wczesniej maczamy w mleku, by nam sie ladnie rozlozyla. Natepnie smazymy ja na masle i jemy z chlebkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wolochski 22.01.2011 17:29
super
Mati13 27.10.2010 11:29
az mam ochote!
Kate131 01.10.2010 06:56
nie jadłam w tym roku
aginaa 24.09.2010 23:34
w bulce tartej sa dalej w przepisach
alicjaja 24.09.2010 23:23
jest świetna
alicjaja 24.09.2010 23:23
super
alicjaja 23.09.2010 17:48
mniam mniam mniam
hastalavista 20.09.2010 00:28
trzeba uważać, żeby nie pomylić kani z muchomorem ;)
ben-ka 12.09.2010 22:08
A ja kanię smażę w panierce:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak