Sposób przygotowania

Kanie wczesniej maczamy w mleku, by nam sie ladnie rozlozyla. Natepnie smazymy ja na masle i jemy z chlebkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A ja kanię smażę w panierce:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    trzeba uważać, żeby nie pomylić kani z muchomorem ;)
  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    mniam mniam mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    jest świetna
  • 7
    original
    Opublikowano

    aginaa

    w bulce tartej sa dalej w przepisach
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie jadłam w tym roku
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    az mam ochote!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !