Sposób przygotowania

schab dzielimy na ok 2 cm kawałki i rozbijamy tłuczkiem, pieprzymy i doprawiamy kucharkiem z obu stron. Czosnek przepuszczamy przez praske i układamy po jednej stronie kotletów, lekko pruszymy mąka i dosciskamy ręką. panierujemy w jajku i bułce, smażymy

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajna odmiana schabowych !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Tylko po takim obiedzie lepiej nie wychodzić do ludzi;) Niby czosnek podsmażany, ale jednak czosnek...pycha:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    bardzo lubię dania z dodatkiem czosnku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !