Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w osolonej wodzie ( może być lekko rozgotowany).

Rybę oczyszczamy z ości i drobno siekamy, mieszamy z ryżem, koperkiem i drobno posiekaną cebulą, przyprawiamy pieprzem. Jeśli masa jest zbyt sucha dodajemy łyżkę oliwy z oliwek.

Nie solimy gdyż ryba jest wystarczająco słona a ryż gotowany był w osolonej wodzie.

Z masy formujemy małe krokieciki, obtaczamy je w bułce tartej i smażymy z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Z chęcią bym ich spróbowała :)
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    ja też:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !