Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułeczki zapiekane z rybą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba wędzona 20 dag
sos beszamelowy 1/2 szklanki
śmietana 3 łyżki
sos z cytryny 1 łyżka
ser żółty 10 dag
bułeczki 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki zapiekane z rybą

Bułkom obcinamy wierzch. Do sosu beszamelowego dodajemy sok z cytryny i rozdrobnioną rybę oraz połowę sera żółtego. Powstały farsz mieszamy i nakładamy na bułki. Wierzch posypujemy resztką sera żółtego. Zapiekamy w dobrze nagrzanym piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak