Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierobi z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
pieczarki 400 gram
zioła do smaku
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: pierobi z pieczarkami

Ciasto rozwałkowujemy , wycinamy krążki, Pieczarki myjemy kroimy w kostkę, Cebulę drobno siekamy, Podsmażamy cebulę z pieczarkami, odstawiamy do ostygnięcia. Napełniamy krążki farszem, zlepiamy, układamy na blasze, pieczemy 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gonia555 22.05.2011 10:37
smaczne
Allice 08.12.2010 11:07
bardzo dobre :)
Margo1 08.09.2010 18:00
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak