Sposób przygotowania

Mięso przełożyć do szklanej miski i wymieszać z sokiem z cytryny. Listek laurowy pokruszyć. Oliwę ubić z przyprawami, zalać mięso, dobrze wymieszać. Miskę przykryć płatkiem folii spożywczej i wstawić do lodówki przynajmniej na 2 godziny. Każdy plasterek bekonu pokroić na 4 części. Na rożenki nadziewać na zmianę plasterki bekonu i kostki mięsa. Piec w kuchence elektrycznej na grillu, w temp. 180-200 stopni około 15-25 minut obracając rożenki od czasu do czasu.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wyśmienite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !