Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gorąca czekolada do lodów

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana słodka 1 szklanka
czekolad 1 szt
likier bananowy 1 kieliszek

Przepis i sposób przygotowania na: gorąca czekolada do lodów

w rondelku rozgrzewamy śmietanę nie gotujemy do gorącej dodajemy pokruszoną czekoladę mieszamy dodając alkohol i mieszamy przez chwilkę gotową polewą polewamy lody

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

buksiak12 10.09.2010 10:57
pyszności
buksiak12 10.09.2010 10:57
pyszności
Dorota71 10.09.2010 10:18
świetne!
Dorota71 10.09.2010 10:18
świetne!
Emilia22 10.09.2010 09:28
super przepis
Emilia22 10.09.2010 09:28
super przepis
Emilia22 10.09.2010 09:28
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak