Sposób przygotowania

Mleko, masło i przesiane kakao podgrzewać na maleńkim ogniu w rondelku z nierdzewnej stali, aż masa zgęstnieje. Lekko ostudzić i wymieszać z pokruszonymi herbatnikami. Wyłożyć do płaskiej, natłuszczonej formy i pozostawić do ostygnięcia. Gdy masa stwardnieje, pokroić na niewielkie paluszki.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wyśmienite!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piter

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !