Sposób przygotowania

Szynkę i łopatkę mielimy w maszynce, dodajemy posiekaną cebulę i poszatkowaną kapustę pekińską. Wszystko mieszamy, dodajemy wyciśnięty czosnek i kaszę mannę, ponownie wszystko mieszamy. Formujemy małe kotleciki,lekko je spłaszczając, otaczamy w bułce tartej i smażymy na patelni z dwóch stron. Następnie do garnka na spód kładziemy liście kapusty, tymianek i liść laurowy, zalewamy wodą, dodajemy kostki rosołowej i koncentratu pomidorowego, gotujemy w tym gołąbki, dopóki kapusta nie zmięknie.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    smaka sobie narobiłem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !