Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koperkowy pstrąg z rusztu

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrągi 2 szt
cytryna 1 szt
koperek pęczek
Pieprz zielony ziarnisty Prymat łyżeczka
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Koperkowy pstrąg z rusztu

Ryby sprawic. Cytrynę wyszorowac i pokroic w cienkie plasterki. Ryby natrzec wewnątrz olejem i opruszyc sola i pieprzem. Koperek lekko pokroic na mniejsze gałązki i włożyc do wnętrza pstrągów. Włożyc do ryby także po łyżce masła i plasterki cytryny. Piec na grilu około 15 minut z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 18.09.2010 20:50
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak