Sposób przygotowania

Ziemniaki, marchewkę, pietruszkę i buraka obrać i pokroić w kostkę. Wywar mięsny zagotować, dodać do niego pokrojone warzywa i gotować przez około 20 minut. Dodać pieprz ziarnisty, ziele angielskie i liść laurowy. Kapustę poszatkować dość drobno i dodać do zupy. Gotować do miękkości. Zupę doprawić do smaku Kucharkiem, solą i pieprzem. Do zupy można dodać także pokrojone w kostkę mięso.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Zupka pyszna :) a jaki ładny kolorek :)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię tą zupkę
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajna zupka
  • 7
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    jaka kolorowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    szybka i co najważniejsze -pyszna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna i zdrowa zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !