Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna pasta

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser biały 30 dag
śmietana 3 łyżki
ogórki gruntowe 2 sztuki
rzodkiewka 1 pęczek
sól
pieprz
zielenina 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna pasta

Ser ucieramy ze śmietaną, ogórki, rzodkiewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach lub kroimy w kostkę, zieleninę siekamy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak