Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć w letniej wodzie poprzedniego dnia, nazajutrz w tej wodzie ugotować. Na tłuszczu zeszklić drobno pokrojoną cebulę i podsmażyć kiełbasę pokrojoną w kostkę. Gdy fasola będzie miękka i woda odparuje, dodać cebulę, kiełbasę, przecier i przyprawy. Zagotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    uwielbiam fasolkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Też bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    rzadko robię ale lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    robie lepszą:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    taką fasolkę lubię zjeść w chłodniejsze dni

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !