Sposób przygotowania

250 g fasoli
3 marchewki
pietruszka
5 dużych ziemniaków
1.5 kostki bulionu warzywnego
15 dag wędzonego boczku
2 cebule
masło do smażenia
przyprawy

fasolę moczymy przez całą noc następnie odcedzamy i zalewamy nową wodą następnie dodajemy kostki i gotujemy aż zmięknnie. marchew pokroić pietruszkę posiekać a ziemniaki pokroić w kostkę następnie na rozgrazanym maśle roztopić boczek i usmażyć cebulę dodać wszystko do gotującej sie zupy następnie przyprawić

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    muszę zrobić ,dawno nie robiłam
  • 7
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ja również, super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fasolowa dobra jest ..:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !