Sposób przygotowania

z szynki wykrawamy kotlety,rozbijamy je ,skrapiamy sokiem z cytryny,solimy i pieprzymy.Wkładamy je na pół godziny do lodówki .Potem każdy kotlet obtaczamy w mące i obsmażamy.Na tym samym tłuszczu przesmażamy pokrojoną cebulę a kiedy się zeszkli dokładamy bitki.Wlewamy wino i dusimy tak długo aż mięso będzie miękkie.Podajemy z ziemniakami lub kopytkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Z kopytkami bym zjadła:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Świetny pomysł !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    oj zjadło by się
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Robiłam, pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    i do tego jeszcze czerwona kapusta Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    super wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne mięsko,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    nabrałam ochoty
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    hmmmm bardzo fajne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !