Sposób przygotowania

Na oleju zeszklić drobno posiekaną cebule,dodać 2 łyżeczki ostrej pasty curry i przesmażyć.
Dodać filety pokrojone w kostkę i ponownie przesmażyć ,następnie dodać 2 zgniecione ząbki czosnku, pomidory bez skórki i łyżeczkę ostrego curry/kto lubi bardzo ostro polecam pastę curry Vindalu/.Całośc dusić ok.15 minut.
Na sam koniec duszenia dodać mleczko kokosowe/najlepiej niesłodzone/.
Podawać z ryzem basmati/np.przesmarzonym na maśle z Mielonym Kminkiem Prymat/.

Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !